خرید اینترنت گیمینگ ( سرویس اینترنت گیمینگ )

زمان مطالعه: 7 دقیقه

خرید اینترنت گیمینگ ( سرویس اینترنت گیمینگ )

با پیشرفت تکنولوژی، از گذشته تا به الان صنعت بازی سازی بسیار تغییر کرده است. در سال های اخیر علاقه کاربران به بازی های آنلاین بسیار بیشتر شده است. در ایران با خرید اینترنت گیمینگ می توانید تجربه خوبی از این بازی ها داشته باشید. سرویس دهنده های مختلفی اینترنت گیمینگ پرسرعت را ارائه می دهند که یکی از آن ها، شرکت مبناتلکام است. با ما همراه باشید تا این سرویس را بهتر بشناسید.

کی پای اینترنت به بازی ها باز شد؟

استفاده از اینترنت برای بازی، حتی قبل از رواج بازی های آنلاین بوده است. کاربرها برای این که بازی کنند، بازی ها را از منابع مختلفی دانلود و نصب می کنند. اگر با مرحله سختی روبرو بشوند، از طریق اینترنت می توانند راه حل را پیدا کنند و به مرحله بعد بروند. و مثال های این چنینی که هم اکنون نیز از اینترنت در این راه استفاده می شود. برای دستیابی به نیازها، نیازی به اینترنت گیمینگ پرسرعت نیست.

اما این مثال هایی که زدیم ربطی به استفاده از اینترنت درون بازی نداشته است. شاید باورش برای تان سخت باشد که استفاده از اینترنت در بازی به دهه هفتاد میلادی بر می گردد. اما این بازی که یک بازی هزارتو بود، در دانشگاه ها اجرا می شد. اما در دهه های بعدی با بهتر شدن شرایط، بازی ها در بین مردم نیز رواج پیدا کردند. علاوه بر این سرعت اینترنت نیز بیشتر شد.

نسل اول این بازی های آنلاین با کیفیت قابل قبول در آن سال ها در دهه نود میلادی منتشر شدند. در همان سال ها نیز با توجه به تعداد کاربران کم، کاربران زیادی در این بازی ها فعال بودند. نسل دوم بازی های آنلاین بسیار بهتر از نسل قبلی خود شد. دنیای بازی ها بزرگتر و داستان های قوی داشتند. این پیشرفت باعث شد تا تعداد کاربران بازی های آنلاین از چند هزار نفر به چند میلیون نفر برسد. نسل دو بازی ها در ابتدای قرن جدید منتشر شدند.

کمتر از پنج سال بعد از نسل دوم، نسل سوم بازی های منتشر شدند و این بازی ها با توجه به این که بسیار محبوب شدند، برای شرکت های سازنده شان بسیار سودآور بودند. مخصوصا بازی دنیای وار کرافت که حتی امروزه نیز محبوب است و کاربران خود را دارد. به لطف بهبود سرعت اینترنت و همچنین کمتر کردن هزینه اشتراک برای هر بازی، تجربه بازی برای هر کاربر بسیبار لذت بخش شد. مخصوصا زمانی که از طریق همین بازی ها توانستند با کاربران مختلفی بازی کنند و به رقابت بپردازند.

با توجه به پیشرفت سیستم های کامپیوتر و کنسول ها، بهبود سرعت اینترنت و بزرگ شدن صنعت بازی سازی نسل های بعدی پی در پی وارد بازار شدند. برخی از این بازی ها به صورت داستانی و مولتی پلیر و آنلاین عرضه شدند. این اواخر نیز بسیار از بازی ها، آنلاین هستند.

البته این موارد تنها مرتبط با کنسول ها و سیستم های کامپیوتری بوده است. بازی های آنلاین این اواخر در دنیای بازی های موبایلی نیز فعال شده اند. معروف ترین این بازی ها در ایران که کاربران بسیاری زیادی را به خودشان جذب کرده اند، پابجی، کال اف دیوتی و فری فایر است. با توجه به این که تعداد زیادی از افراد در ایران سیستم و کنسول ندارند، برای تجربه بازی آنلاین به این بازی ها روی آورده اند. و با توجه به جامعه، می توان گفت گیمرها موبایلی بیش از کاربران پی سی و کنسول در بازی های آنلاین هستند.

بازی های نسل جدید، کیفیت خوبی نسبت به بازی های نسب قبلی دارند. بالا به این موضوع اشاره کردیم که سرعت اینترنت نیز همراه با کیفیت این بازی ها بیشتر شد. این بازی ها همانند سایر دنیا، وارد ایران نیز شدند؛ اما سرعت اینترنت ایران مانند سایر نقاط دنیا نیست. به همین علت است که کاربرها تجربه خوبی از بازی های آنلاین ندارند. اما این وضعیت بعد را در سرویس های اینترنت گیمینگ مشاهده نمی کنید.

آیا تنها کاربرد اینترنت گیمینگ برای بازی کردن است؟

همان طور که از اسم این سرویس مشخص است، برای بازی کردن است. اما یک قابلیت دیگر نیز می توان برای این سرویس قائل شد. این قابلیت نیز به بازی کردن مرتبط است. با گشت و گذار در یوتوب می توانید محتوای مختلفی در رابطه با بازی ها مشاهده کنید. با کمی توجه خواهید فهمید که این محتواها مخاطبین زیادی دارند. در کنار این کانال های یوتوبی، گیمرهای زیادی هستند که در شبکه های مختلفی به صورت پخش زنده یا استریم کردن بازی می کنند و افراد زیادی نیز این محتواها را مشاهده می کنند.

برای این که استریم ها با بهترین کیفیت پخش بشوند، باید اینترنتی پرسرعت داشته باشید. استریمرها یا همان گیمرها در شبکه های مختلفی بازی می کنند و با توجه به مخاطبین زیادی که دارند، درآمد خوبی از این طریق دارند. شما هم می توانید همانند خیلی از استریمرهای ایرانی، با خرید اینترنت گیمینگ پرسرعت بازی های خود را استریم کنید.

شما نمی توانید با اینترنت های خانگی و معمولی محتوای خود را استریم کنید. فرض کنید مخاطبین شما با یک رزولوشن متوسط با کیفیت 720P محتوای شما را مشاهده کنند. پخش زنده با این رزولوشن و سرعت 30 فریم، بیت ریت آن بین 2500 تا 4000 کیلوبایت است. هر چقدر که بیت ریت شما بالاتر باشد، یعنی پخش زنده شما برای کاربر واضح تر به نمایش در آمده است. برای این که مخاطبین بیشتری جذب کنید، باید کیفیت استریم خوب باشد. دلیل این که اینترنت های معمولی نمی توانند گزینه خوبی برای شما باشند، سرعت آپلود آن ها است. برای همین کیفیت متوسط سرعت آپلود شما باید بین 3 الی 5 مگابایت بر ثانیه باشد. ایترنت های معمولی سرعت دانلودشان به این مقدار نیست، چه برسد به سرعت آپلودی که دارند. پس شما باید با خرید اینترنت گیمینگ به اینترنتی دسترس داشته باشید که سرعت آپلود آن بالا و همچنین پایدار باشد. در ضمن اگر بازی شما آنلاین باشد، همزمان نیاز است که سرعت خوبی برای بازی کردن نیز داشته باشید.

انواع اینترنت گیمینگ

برای اتصال به اینترنت راه های مختلفی پیش روی شما است. اما وقتی صحبت از اینترنت گیمینگ می شود باید کمی با احتیاط تر گزینه های خود را بررسی کنید. در ادامه این روش ها را بررسی خواهیم کرد تا خودتان تصمیم بگیرید که کدام روش مناسب ترین راه اتصال است.

– پرکابردترین روش اتصال به اینترنت ADSL است. در این روش برای اتصال به اینترنت تنها به خط تلفن نیاز دارید. البته خیلی از افراد با توجه به این که خط تلفن ندارند؛ نمی توانند از سرویس استفاده کنند. با این حال کاربران زیادی چه در شهر و چه در روستا مخاطبین این سرویس هستند. سرعت دانلود و آپلود در این سرویس متفاوت است. و سرعت دانلود بیش از آپلود است. در ایران سرعت دانلود در نهایت 16 مگابیت در ثانیه است. این سرعت در واقع تقسیم بر هشت می شود. و در عمل سرعت دانلود شما دو مگابایت است. و سرعت آپلود به مراتب کمتر است. البته کیفیت آن وابسته به این است که همه شرایط فراهم باشد. برای مثال فاصله خانه تا مرکز مخابرات بر روی سرعت و کیفیت اتصال تاثیر دارد. با توجه به این سرعت پایین آپلود، به هیچ وجه نمی توانید استریمی با کیفیت متوسط پخش کنید.

-روش بعدی VDSL نام دارد. این روش نسبت به روش قبلی جدیدتر است. علاوه بر این که جدیدتر است، سرعت بیشتری نیز دارد. در کنار این که سرعت دانلود و آپلود آن بسیار زیادتر از ADSL است، پایدارتر نیز است. با این حال باید در نظر داشته باشید که برای استفاده از این روش نیاز به کابل کشی مخصوصی دارید. کیفیت این سرویس نیز به عوامل مختلفی وابسته است. برای مثال کیفیت به نوع کابل و طول آن وابسته است. همچنین این سرویس مانند سرویس ADSL به صورت گسترده در دسترس همه نیست. اگر هم در دسترس باشد، معمولا باید بابت کابل ها هزینه پرداخت کنید.

-اینترنت فیبر نوری سرویس بعدی است که معرفی می کنیم. با توجه به فناوری که استفاده می کند، از لحاظ کیفیت و سرعت عملکرد بسیار خوبی دارد. به همین علت بهترین سرویس است. اما با توجه به همین کیفیت بالا، از لحاط هزینه نیز بسیار گران است. این سرویس نیز مانند سرویس قبلی وابسته به سیم کشی است  و در دسترس همه نیست.

-سرویس بعدی، سرویس اینترنت رادیویی است. اینترنت رادیویی از اینترنت های وایرلس است. این سرویس، به سرعت اینترنت فیبر نوری نیست. با این حال سرعت خوبی دارد. البته برای استفاده از این سرویس نیاز است تا امکانات مختلفی را فراهم کنید. برای مثال نصب آنتن های رادیویی و تجهیزان مخصوص برای شما پرهزینه خواهد بود. برای اتصال می توانید از دو روش پوینت تو پوینت یا مولتی پوینت استفاده کنید. توصیه ما این است که از روش پوینت تو پوینت استفاده کنید. چرا که پهنای باند در این روش اختصاصی است و این گونه کیفیت بهتری به شما ارائه می دهد.

– اینترنت بعدی، سرویس اینترنت TD-LTE است. در این روش دیگر نیازی به سیم ها و کابل ها ندارید. برای استفاده از این روش سیستم ها و تجیهزات عجیب و غریبی نیاز ندارید. تنها کافی است سیم کارت TD-LTE و مودم مخصوص آن را تهیه کنید. این سیم کارت ها تنها برای استفاده اینترنت هستند و متفاوت با سیم کارت های معمولی است؛ چرا که نمی توان با آن تماس گرفت.

از لحاظ کیفیت سرعت آپلود و دانلود و همچنین پایداری بسیار بهتر از ADSL است. با توجه به محبوبیت و کاربرد این سرویس، مناطق تحت پوشش زیادی دارند. سرویس دهنده هایی مانند مبناتلکام برای این که تشخیص بدهید تحت پوشش این سرویس هستید، روش های مختلفی را به شما ارائه می کنند. این سرویس ها به نسبت سرویس های ADSL قیمت بیشتری دارند و دلیل آن نیز کیفیت بهتر آن است.

بین این چند روش، در همان ابتدا استفاده از ADSL حذف می شود. علت هم سرعت بسیار پایین آن است. این سرویس برای استفاده خانگی است. با کمک ADSL می توانید وبگردی کنید و همچنین در شبکه های اجتماعی وقت بگذرانید. اما برای اینترنت گیمینگ گزینه خوبی نیست.

اینترنت وایرلس، VDSL و فیبر نوری به نسبت ADSL سرعت بسیار خوبی دارند. اما متاسفانه در ایران آن چنان گسترش پیدا نکرده اند. و برای استفاده از هر کدام نیاز به پرداخت هزینه اولیه ای دارید. اینترنت TD-LTE مانند این سه سرویس سرعت خوبی دارد. مزیت این روش نسبت به روش های دیگر، گستردگی آن است. اینترنت TD-LTE بهترین اینترنت گیمینگ است که در حاصل حاضر در ایران از آن استفاده می شود.

معرفی راهکارهایی برای تجربه بهتر

گاهی اوقات حتی با خرید اینترنت گیمینگ نیز فرق زیادی با اینترنت معمولی و خانگی خود حس نمی کنید. در این مواقع قبل از این که از خرید خود ناامید شوید، نیاز است که راهکارهایی امتحان کنید. با برطرف کردن برخی موانع ساده، اتصال شما برقرار خواهد شد.

اگر سرعت اینترنت شما در حالت عادی خوب است و در هنگام بازی کردن، سرعت کمی را تجربه می کنید، آنتی ویروس خود را خاموش کنید. البته نیازی نیست که آنتی ویروس برای همیشه غیرفعال باشد. تنها کافی است قبل از شروع بازی، آن را غیرفعال کنید و پس از بازی به علت اهمیتی که آنتی ویروس دارد، آن را دوباره فعال کنید.

نکته بعدی به قبل از خرید اینترنت گیمینگ بر می گردد. قبل از این که خریدی انجام بدهید، تحقیق کنید که سرعت آپلود سرویس به چه مقدار است. برخی سرویس دهنده ها تنها به سرعت بالای دانلودشان اشاره می کنند. اما همان طور که اشاره کرده ایم، در اینترنت گیمینگ سرعت آپلود به اندازه سرعت دانلود مهم است.

برای محکم کاری، سعی کنید حین بازی تنها برنامه بازی فعال باشد. باقی نرم افزار و برنامه ها را ببندید. ممکن است برخی از نرم افزارها در حال آپدیت باشند و یا در حین بازی کردن دانلودی انجام می دهید که همگی بر روی سرعت تاثیر می گذارند.

اگر سرویس اینترنت گیمینگ دارید، خودتان تنها از آن استفاده کنید. تعداد کاربران که زیاد می شود، بسیار بر روی سرعت سرویس تاثیر منفی خواهد گذاشت. همچنین توصیه می شود که مودم را به سیستم خود نزدیک کنید. فاصله بر کیفیت سرویس تاثیر دارد.

گاهی اوقات قطع و وصل کردن مودم می تواند وضعیت سرویس را به حالت عادی برگرداند. اگر مودم قدیمی دارید، تعویض مودم می تواند بر روی سرعت تاثیر داشته باشد. به طور کلی اگر روش های مختلفی را امتحان کنید و همچنان کیفیت بدی را تجربه کنید، حتما با پشتیبانی تماس بگیرید.

دسترسی سریع