زمان مطالعه: 19 دقیقه

اینترنت TD-LTE چیست؟ بررسی ویژگی‌ها و تفاوت آن با دیگر سرویس‌ها

 

بسیاری از مدیران شرکت‌ها و کاربران خانگی، برای انجام کارهای مختلف خود، نیاز به خدمات اینترنتی دارند.

در این راستا، سرویس اینترنت ADSL که به عنوان یکی از محبوب‌ترین سرویس‌ها برای کاربران خانگی و حتی بسیاری از شرکت‌ها و مشاغل به شمار می‌آید، چندان پاسخگوی نیاز این کاربران نخواهد بود؛ چرا که این سرویس با مشکلاتی مانند نبود پورت خالی برای ارائه خدمات اینترنت یا محدودیت در اتصالات فیبر نوری، مواجه است. در چنین مواقعی، بهترین راه‌حل، خرید یک سرویس اینترنت ثابت نسل چهارم (TD-LTE) است.

از این‌رو، در ادامه این مقاله، قصد داریم توضیحات بیشتری درباره سرویس اینترنت TDLTE ارائه کنیم و با ویژگی‌ها، مزایا و تفاوت‌های آن با سایر سرویس‌های اینترنتی آشنا شویم.

اینترنت TDLTE چیست؟

با توسعه روزافزون شبکه‌های اینترنت LTE و عرضه تعداد بسیاری از مودم‌های LTE جدید به بازار، ظهور نوع دوم استاندارد TD-LTE ممکن است کمی گیج‌کننده به نظر برسد.

فناوری اینترنت TD-LTE که نام آن از TDD-LTE گرفته شده و مخفف عبارت (Time Division Duplexing-Long Term Evolution) است، در واقع، نسل قبلی اینترنت ثابت است. این فناوری در مقایسه با سایر فناوری‌های اینترنت ثابت از جمله Dial-up، ADSL و WiMAX، امکان دسترسی به اینترنت با سرعت بالاتر را برای کاربران فراهم می‌کند.

ویژگی‌های اینترنت پر سرعت TDLTE

اینترنت نسل چهار (TD-LTE) یکی از دستاوردهای اخیر توسعه‌دهندگان شبکه‌های اینترنتی است که دسترسی به صفحات وب و شبکه‌های داخلی را با از بین بردن محدودیت استفاده از سیم‌های مسی ممکن می‌سازد. این یعنی، در زمان راه‌اندازی و استفاده از سرویس اینترنت TD-LTE، دیگر به خطوط تلفن ثابت نیازی نخواهید داشت و به این صورت، مراحل پیکربندی و راه‌اندازی بسیار سریع‌تر خواهد بود.

با استفاده از اینترنت TDLTE، کاربران می‌توانند بدون نیاز به خط تلفن ثابت، و تنها با استفاده از یک سیم‌کارت و مودم مخصوص، به اینترنت پرسرعت نسل چهارم ثابت با پوشش سراسری متصل شوند.

لازم به ذکر است که این سیم‌کارت‌ها، امکان ارسال پیامک یا برقراری تماس را ندارند و بایستی با مودم LTE مورد استفاده قرار گیرند.

از دیگر ویژگی‌های اساسی این سرویس اینترنت، این است که اگر در منطقه‌ای زندگی می‌کنید که پهنای باند محدودی دارد، اینترنت TDLTE، همچنان می‌تواند خدمات اینترنت قابل اعتماد و پرسرعت را در هر جایی که هستید به شما ارائه دهد. درواقع اینترنت TDLTE پوشش‌دهی گسترده دارد.

سرعت مودم اینترنت LTE چقدر است؟

اگر در اتصالات اینترنتی خود، نیاز به سرعت بالاتری احساس می‌کنید، قطعاً سرعت مودم اینترنت LTE و به طور کل فناوری lte در مقایسه با مودم‌های خانگی معمولی و دیگر فناوری‌های اینترنت بسیار بیشتر است.

مطمئناً، یک شبکه خانگی که از طریق کابل و مودم معمولی به اینترنت متصل است، می‌تواند خدمات قابل قبولی را تحت شرایط مناسب ارائه دهد؛ اما اگر دوست دارید وب‌گردی کنید، فیلم تماشا کنید، فایل دانلود کنید یا حتی از خانه کار کنید، مواردی مانند پهنای باند، قابلیت اطمینان و سرعت دانلود یا آپلود بالا، اهمیت پیدا می‌کنند و این چیزی نیست که با مودم‌های معمولی بتوان به آن دست پیدا کرد.

یک مودم اینترنت بی‌سیم LTE، پهنای باندی ۱۰ برابر سریع‌تر از اینترنت ۳G دارد؛ این یعنی با استفاده از مودم اینترنت LTE، می‌توان سرعت دانلودی تا حداکثر نزدیک به ۸۰ مگابیت در ثانیه و سرعت آپلود تا ۱۰ مگابیت در ثانیه را انتظار داشت. این کیفیت و سرعت اتصال، بر اساس تعداد کاربران و قدرت سیگنال در منطقه شما متفاوت است.

نرخ بیت نقش مهمی در کیفیت فیلم‌ها و ویدئوها دارد. در مودم‌های LTE، با نزدیک شدن سرعت دانلود به ۵ مگابیت در ثانیه، کاهش سرعت و مکث‌های کمتری را در حین پخش ویدیوی HD خود تجربه خواهید کرد؛ همین امر باعث می‌شود تا هنگام آپلود یا دانلود فایل‌های بزرگ، پخش موسیقی و موارد دیگر نیز با مشکلات قطعی اینترنت یا کندی سرعت روبه‌رو نشوید.

مزایا اینترنت TDLTE

در زیر به تعدادی از مزیت‌های سرویس اینترنت TDLTE اشاره می‌کنیم:

  • دارا بودن سرعت آپلود و دانلود بسیار بالا
  • کاهش پینگ‌تایم (Ping) و افزایش پایداری
  • میزان پهنای باند بالا و ثابت
  • میزان قطعی بسیار پایین
  • عدم نیاز به خطوط تلفن ثابت برای راه‌اندازی
  • امکان اتصال کابلی و بی‌سیم به اینترنت
  • دارا بودن طیف فرکانسی متنوع
  • مصرف کم باتری تلفن همراه به نسبت اینترنت همراه
  • امکان جابه‌جایی و استفاده از سرویس اینترنت در هر مکان
  • پوشش دهی سراسری در کشور
  • امکان اتصال هم‌زمان ۳۲ کاربر به مودم اینترنت TDLTE
  • نصب و راه‌اندازی سریع و آسان

مزایای اینترنت TD-LTE نسبت به اینترنت موبایل چیست؟

از جمله مزیت‌های این سرویس نسبت به اینترنت موبایل عبارتند از:

  • امکان استفاده هم‌زمان چندین نفر از سرویس اینترنت پر سرعت TDLTE وجود دارد.
  • با تهیه اینترنت TDLTE، مصرف باتری تلفن همراه به میزان قابل توجهی کاهش میابد.
  • سرویس TDLTE، قابلیت اتصال هم از طریق کابل و هم از طریق وای‌فای به دستگاه‌های مختلف را دارد.
  • سرعت بالای سرویس TDLTE در دانلود و آپلود فایل‌ها و داده‌ها
  • تعرفه مناسب بسته‌های اینترنت TDLTE که آن را مقرون‌به‌صرفه‌تر از اینترنت موبایل کرده است.

مزایای اینترنت TD-LTE نسبت به ADSL

مزایای اینترنت TD-LTE نسبت به ADSL چیست؟

فناوری ADSL، یک نوع رایج دسترسی به اینترنت است که از طریق کابل‌کشی استاندارد کار می‌کند. سرعت ADSL در مقایسه با سایر سرویس‌های اینترنتی به اندازه کافی قابل اعتماد نیست و بستگی به محل زندگی نیز دارد. در سرویس ADSL، سیگنال داده و سیگنال صوتی تلفن ثابت در باندهای فرکانسی خود مطابق با اصل تقسیم فرکانس مالتی‌پلکس، مدوله – مدوله‌سازی یا مدولاسیون یعنی سوار کردن سیگنال پیام (داده، اطلاعات) روی یک سیگنال دیگر که معمولاً فرکانس بالاتری دارد (سیگنال حامل). این کار به منظور افزایش برد سیگنال و بهره‌وری انتقال و استفاده بهتر از پهنای باند کانال صورت می‌گیرد – می‌شوند. این امر، کاربران را قادر می‌سازد تا هنگام گشت‌وگذار در اینترنت، بتوانند تماس بگیرند یا تماس دریافت کنند و مشکلی بابت امکان استفاده از تلفن هنگام استفاده از اینترنت نداشته باشند.

اما مزایای یک سرویس اینترنت TDLTE نسبت به adsl شامل موارد زیر است:

  • سرعت آپلود ارائه شده در سرویس TDLTE تا ۵ برابر بیشتر از سرعت آپلود در adsl است.
  • همچنین سرعت دانلود در TDLTE تا ۱۰ برابر بیشتر از سرعت دانلود در adsl است.
  • یک سرویس اینترنت TDLTE، به دلیل مستقل بودن از خطوط تلفن ثابت، همواره اتصال بدون مشکل نویز و بدون وقفه را برای کاربران اینترنت فراهم می‌کند. درواقع نویز ایجاد شده در سیم که عامل مهمی در افت کیفیت اینترنت ADSL است، با توجه به عدم نیاز به سیم کشی، از بین می‌رود.

    در صورتی که می‌خواهید با نویز و تاثیر آن بر سرعت اینترنت و راه‌های کاهش نویز آشنا شوید، کلیک کنید
  • TDLTE، دارای ظرفیت ارتباطی نامحدود و بدون کمبود پورت است.
  • سرویس اینترنت TDLTE، امکان حرکت در داخل شهر و کشور را بدون محدود شدن برقراری اینترنت به مکان خاصی ایجاد می‌کند. در واقع مودم اینترنت TDLTE امکان جابه‌جایی دارد.
  • در نهایت، TDLTE برای ارائه خدمات اینترنتی، نیازی به خط تلفن ثابتی نداشته و مراحل نصب و راه‌اندازی آسان‌تری نیز دارد و شما فقط به یک منبع برق شهری نیاز دارید.

مزایای اینترنت TD-LTE نسبت به VDSL چیست؟

فناوری  VDSL مخفف Very High Bitrate Digital Subscriber Line (خط اشتراک دیجیتال با نرخ بیت بسیار بالا) است، یکی از روش‌های جدید دسترسی به اینترنت از طریق کابل‌های مسی است که از ADSL ارتقا یافته‌تر است. سرعت آپلود و دانلود در VDSL بسیار سریع‌تر از ADSL است، به طوری که کاربران را قادر می‌سازد تا در صفحه وب جستجو کنند و فیلم‌ها را سریع دانلود کنند. شبکه اصلی این سرویس اینترنت از فیبر نوری برای انتقال داده‌ها استفاده می‌کند و از پهنای باند ۱۰ مگابیت بر ثانیه همراه با انتقال داده مطمئن و با کیفیت بهره می‌برد. این فناوری تقریبا تمام مشکلات ADSL را دارد و علاوه بر آن مرکز تقسیم کابل تا محل شما باید کمتر از ۵۰۰ متر باشد. اما سرعت بالاتری نسبت به اینترنت +ADSL۲ دارد.

با این حال، برخی از مزیت‌های سرویس اینترنت TDLTE عبارتند از:

  • اینترنت TDLTE به صورت بی‌سیم و بی‌نیاز از خطوط تلفن و سیم‌های مسی با مودم همراه که امکان جابه‌جایی آن را فراهم می‌کند عرضه می‌شود؛ در حالی که یک سرویس VDSL در منطقه تحت پوشش آن قابلیت استفاده دارد. در غیر این صورت و با عدم رعایت فاصله استاندارد از مخابرات منطقه، این سرویس با افت شدید سرعت مواجه می‌شود.
  • راه‌اندازی یک سرویس اینترنت TD-LTE به دلیل تجهیزات ساده آن، کاری آسان است. این در حالی است که برای راه‌اندازی سرویس VDSL حتماً بایستی از تکنسین‌های مربوطه برای بررسی محل نصب و پیکربندی آن استفاده شود.
  • تنوع زیاد و قیمت مناسب بسته‌های اینترنت TD یکی دیگر از مزیت‌های این نوع سرویس است که سرعت بیشتری نیز برای استفاده کاربران در اختیارشان قرار می‌دهد؛ در مقابل، بسته‌های vdsl در حجم‌های بالا و با قیمت‌های گزاف عرضه می‌شوند.

به طور کلی، اینترنت TDLTE آخرین نسل اینترنت ثابت است که بر پایه فناوری LTE بنا شده و مسیر تحول اینترنت را طی کرده است. TD-LTE یکی از سریع‌ترین و در دسترس‌ترین سرویس‌های اینترنت را برای کاربران مهیا کرده که پوشش‌دهی گسترده‌ای دارد. اما LTE چیست؟

شما می‌توانید سیر تحول اینترنت از زمان پیدایش آن تا آخرین نسل اینترنت ثابت را در اینجا بخوانید

اینترنت LTE چیست؟

LTE، نسل چهارم اینترنت و یک فناوری ۴G برای انتقال داده بی‌سیم است که جانشین شبکه‌های ۳G شده است.

این نوع اتصال اینترنت بی‌سیم، قبلاً به تلفن‌های همراه محدود می‌شد، اما در حال حاضر می‌توانیم به این سرویس از طریق یک مودم LTE قابل حمل که در خانه یا شرکت برای استفاده همگان قرار گرفته است، دسترسی پیدا کنیم.

به طور خلاصه، یک سرویس LTE، باندهای طیف بیشتری را فعال می‌کند که به نوبه خود به اپراتورها اجازه می‌دهد تا سرعت انتقال سریع‌تر و کیفیت اتصال بهتری را در مقایسه با استانداردهای ۳G ارائه دهند. به طور معمول، یک شبکه LTE خوب، حداقل ۵ تا ۱۰ برابر سریع‌تر از بهترین پوشش استاندارد ۳G عمل می‌کند.

در واقع، بارزترین تفاوت بین LTE و نسل‌های قبلی اینترنت، تغییرات در فرکانس و استفاده از پهنای باند آن است. به طور کلی، طیف پرطرفدار شامل باندهای ۸۰۰، ۱۸۰۰ و ۲۶۰۰ مگاهرتز است، البته طیف‌های ۷۰۰، ۱۹۰۰ و ۲۳۰۰ نیز توسط چند حامل استفاده می‌شوند.

با ۳G، باند ۲۱۰۰ مگاهرتز به عنوان فرکانس اصلی جهانی و ۹۰۰ مگاهرتز برای پوشش‌دهی بردهای بالاتر مورد استفاده قرار می‌گیرد. در مقابل آن، باندهای ۴G LTE بیشتری وجود دارند که استفاده از آن‌ها بسته به کشور و حتی شرکت مخابراتی خاص شما متفاوت است.

با ۴G LTE، این فرکانس‌ها به انواع فرکانس دوبلکس (FDD) و تقسیم زمانی دوبلکس (TDD) تقسیم می‌شوند. به این صورت، ۳۱ جفت باند LTE وجود دارد که بین ۴۵۲ مگاهرتز تا ۳۶۰۰ مگاهرتز و ۱۲ باند TDD اضافی بین ۷۰۳ مگاهرتز و ۳۸۰۰ مگاهرتز کار می‌کنند.

فرکانس‌های بالاتر اینترنت TDLTE امکان انتقال سریع‌تر را در مناطق مورد استفاده فراهم می‌کنند، در حالی که فرکانس‌های پایین‌تر، فاصله پوشش‌دهی بیشتری را پشتیبانی می‌کنند، اما پهنای باند محدودتری ارائه می‌دهند. این باندها معمولاً بین ۱۰ تا ۲۰ مگاهرتز پهنای باند برای انتقال داده ارائه می‌دهند، اگرچه معمولاً به بخش‌های کوچک‌تر ۱، ۳، ۴ و ۵ مگاهرتز نیز تقسیم می‌شوند.

تفاوت اینترنت ۴G با اینترنت LTE

فرق LTE و TDLTE

درواقع، فناوری LTE که مخفف Long Term Evolution است، استانداردی برای انتقال داده‌های بی‌سیم با سرعت بالا و زمان پینگ پایین است. این فناوری به دو شکل مختلف ارائه می‌شود: FD-LTE و TD-LTE.

تفاوت سرویس اینترنت fd lte با اینترنت TDLTE در نوع طیف آن‌ها است. FD LTE به طیف جفت شده با کانال‌های uplink و downlink مختلف نیاز دارد؛ اما TD LTE از طیف جفت نشده استفاده می‌کند و تخصیص لینک‌های بالا و پایین را به یک کانال منتقل می‌کند. به این معنی که می‌توانید از طریق TDLTE، پهنای باند بیشتری برای دانلود یا آپلود در دسترس داشته باشید.

تفاوت اینترنت ۴G با اینترنت LTE

حتی با ظهور شبکه‌های جدید اینترنتی همچون ۵G، اکثر کاربران، به شبکه‌های نسل قبل ۴G و LTE به دلیل فراهم بودن دسترسی بیشتر این شبکه‌ها در سراسر جهان، همچنان گرایش ویژه‌ای دارند.

هرچند، این دو نوع شبکه، اغلب به جای یکدیگر نیز استفاده می‌شوند اما تفاوت‌های بارزی بین ۴G و LTE در نحوه عملکرد و سرعت این شبکه‌ها وجود دارد که در ادامه به آن‌ها اشاره می‌کنیم:

تاریخچه ۴G از آنجایی شروع شد که در سال ۲۰۰۸، بخش ارتباطات رادیویی سعی در صدور استانداردهای جدید برای شبکه‌های تلفن همراه کرده بود تا سرعت اتصال به اینترنت را در این دستگاه‌ها به حداقل ۱۰۰ مگابیت بر ثانیه افزایش دهد. چند سال بعد، با فراهم شدن شرایط لازم، این فناوری به استانداردهای لازم بخش ارتباطات رادیویی رسید و اکثر اپراتورها بعد از آن سعی کردند به شبکه ۴G سوئیچ کنند.

در این میان، فناوری LTE به عنوان یک توسعه برای نسل قبلی خود یعنی ۳G وارد عرصه شد اما نتوانست اقدامات لازم برای تبدیل شدن به شبکه ۴G را به طور کامل انجام دهد. البته این فناوری توانست با سرعت ۴G و بدون نیاز به فناوری دیگری، تجربه بهتری برای کاربران شبکه‌های تلفن همراه ایجاد کند.

تمایز ۴G در مقابل LTE زمانی آشکار می‌شود که فناوری LTE-A (پیشرفته تکامل بلندمدت) در سال ۲۰۱۱ ظاهر شد و در دسترس عموم مردم قرار گرفت. این فناوری که نزدیک‌ترین فناوری به ۴G شناخته می‌شود، با سرعت بالاتر و تا دو سه برابر بیشتر از LTE، اطمینان و پایداری بیشتر، پهنای باند بیشتری نیز برای کاربران خود ارائه می‌کند. در برخی منابع فناوری LTE را شاخه جدیدی از فناوری ۴G می‌دانند که تنها تفاوت آن در سرعت و نوع نام‌گذاری آن برای ثبت استانداردهای جدید نسبت به ۴G است.

اینترنت ۴G بهتر است یا TD-LTE؟

اینترنت ۴G بهتر است یا TD-LTE؟

برای این که بتوانیم تصمیم بهتری در انتخاب نوع شبکه اینترنتی خود داشته باشیم، در ادامه، تفاوت‌های بین اینترنت ۴G و استاندارد اینترنت TDLTE را بررسی می‌کنیم:

سرعت:

از نظر بررسی سرعت این دو شبکه، اینترنت ۴G با فراهم کردن سرعتی حداکثر تا ۱۰۰۰ مگابیت در ثانیه، به طور قابل توجهی سرعت بالاتری نسبت به شبکه TDLTE که سرعتی تا حداکثر ۱۰۰ مگابیت در ثانیه ارائه می‌دهد، دارد. اما سرعت یک گیگابیتی اینترنت ۴G برای کاربران عادی در دسترس نیست و سرعتی نزدیک به همان ۱۰۰ مگابیت بر ثانیه را تجربه می‌کنند.

پوشش‌دهی:

در مورد میزان پوشش‌دهی این دو شبکه، سرویس اینترنت TDLTE، وضعیت بهتری نسبت به ۴G دارد؛ چرا که این سرویس با نصب تجهیزات مورد نیاز توسط شرکت ارائه دهنده اینترنت پرسرعت در سراسر کشور پوشش گسترده‌ای را ایجاد می‌کند.

تاخیر در انتقال داده:

تفاوت دیگر در میزان تأخیر انتقال داده‌ها از مبدأ به مقصد و بازگشت دوباره آن‌ها به مبدأ است. وجود تأخیر در جریان داده‌ها، می‌تواند مشکلاتی به وجود آورد؛ برای مثال باعث می‌شود داده‌ها در مسیر درستی قرار نگیرند و در نتیجه پهنای باند کاهش می‌یابد. بنابراین، در این مورد که کدام شبکه مناسب‌تر است، می‌توانیم بگوییم که شبکه ۴G با میزان تأخیر ۵ میلی‌ثانیه‌ای نسبت به تأخیر ۱۰ میلی‌ثانیه‌ای اینترنت TDLTE در محیط آزمایشگاهی، از امتیاز بیشتری برخوردار است اما باید توجه داشت که این تاخیر به عوامل زیادی بستگی دارد که در حال حاضر با توجه به امکانات کشور، اینترنت TDLTE پایداری بالاتری دارد. هر چند این تفاوت زمانی به میلی ثانیه و بسیار ناچیز است؛ اما زمانی که کاربران نیاز به انجام بازی‌های سنگین، پخش فیلم یا تماس ویدئویی دارند، پایداری در انتقال داده برای آن‌ها اهمیت پیدا می‌کند.

قیمت بسته‌های LTE بهتر است یا ۴G؟

بسته‌های اینترنتی LTE با توجه به تنوع و میزان حجم آن‌ها در مقایسه با اینترنت ۴G از قیمت مناسب و ارزان‌تری برخوردارند. شما می‌توانید بسته به بودجه و امکاناتی که مورد نظرتان است، نسبت به تهیه یکی از این بسته‌های اینترنتی اقدام کنید.

برای اطلاع از قیمت و تعرفه اینترنت TDLTE به همراه مودم و سیم کارت مخصوص td کلیک کنید.

فرق اینترنت TDLTE با FD-LTE

تقسیم فرکانس (FD) و تقسیم زمان (TD) از استانداردهای مختلف فناوری نسل چهارم LTE هستند.

استاندارد FD LTE، مهاجرتی از مسیر شبکه ۳G است، در حالی که اینترنت TD LTE ریشه در TD SCDMA چین دارد.

هر تقسیم‌بندی، فرکانس و زمان مدل‌های دوبلکس متفاوتی دارد که با آن استانداردها سازگار است. این مدل‌های دوبلکس برای ارتباطات از نوع رادیویی مورد استفاده قرار می‌گیرند. با استفاده از یک مدل دوطرفه، این امکان برای فرستنده و گیرنده به وجود می‌آید تا سازماندهی بین آن‌ها برای ارسال یا دریافت داده‌ها انجام شود.

استاندارد TD، کانال‌های «دریافت» و «ارسال» را بین آن‌ها در یک باند فرکانسی تقسیم می‌کند. اما استاندارد FD از فرکانس کمی متفاوت برای آپلود و دانلود استفاده می‌کند. این باعث تداخل احتمالی کمتر و در نتیجه دریافت نتیجه بهتر می‌شود. با این حال، متغیرهای زیادی برای تصمیم‌گیری در مورد اینکه کدام استاندارد در رابطه با نحوه ارائه خدمات و سرعت بهتر است، وجود دارد.

فرق بین اینترنت TDD و FDD

تفاوت سیم‌کارت TDD و FDD

اصطلاح FDD مخفف Frequency Division Duplex و TDD مخفف Time Division Duplex، دو مفهوم اساسی در ارتباطات سیار و سایر سیستم‌های مخابراتی‌اند که در شبکه‌های اینترنتی مدرن از جمله ۴G LTE استفاده می‌شوند. این استانداردها نشان‌دهنده طرح‌های دوطرفه در شبکه‌های تلفن همراه‌اند که با ارتباطات دو طرفه سروکار دارند. به طور کلی، سیستم‌های ارتباطی که به طور هم‌زمان شروع به ارسال و دریافت داده‌ها می‌کنند، از نوع تمام دوبلکس به شمار می‌آیند. در مقابل، سیستم‌هایی که ارسال و دریافت داده‌ها را در بازه‌های زمانی مختلف انجام می‌دهند، به عنوان سیستم نیمه دوبلکس شناخته می‌شوند.

FDD که از ارتباطات هم‌زمان دوطرفه پشتیبانی می‌کند، یک سیستم تمام دوبلکس است. TDD نیز مانند FDD ارتباط دوطرفه هم‌زمان را ارائه می‌دهد و می‌تواند الزامات یک سیستم تمام دوبلکس را نشان دهد، حتی اگر از نظر فنی، نیمه دوطرفه باشد.

فناوری FDD، برای سیستم‌های ارتباطی که الزامات uplink و downlink متقارن دارند ایده‌آل است. از آنجایی که FDD یک جریان پیوسته از داده‌ها را در هر دو جهت لینک بالا و پایین ارائه می‌دهد، ظرفیت کلی بالاتری برای ارائه توان عملیاتی دارد.

نکته منفی در مورد FDD این است که این فناوری از طیف بیشتری استفاده می‌کند؛ چراکه به طور مداوم به دو جریان داده اختصاصی نیاز دارد؛ بنابراین، هر زمان که داده‌های مورد نیاز متقارن نباشند، یکی از پیوندهای ارتباطی (پیوند بالا یا پایین) می‌تواند کمتر مورد استفاده قرار گیرد. هر دو لینک ارتباطی، لینک بالا و پایین، به بخشی از طیف فرکانس نیاز دارند، بنابراین برای استفاده از یک منبع گران‌قیمت مانند طیف فرکانس، کارآمد نیستند.

در مقابل، فناوری TDD، برای سیستم‌های ارتباطی که الزامات uplink و downlink نامتقارن دارند، ایده‌آل است. با این فناوری، یک اپراتور ارائه دهنده اینترنت می‌تواند به صورت پویا ظرفیت لینک بالا و پایین را بسته به تقاضای مشتری برای آپلود در برابر دانلود، تنظیم کند.

TDD، از طیف موجود به طور مؤثرتری استفاده می‌کند و انعطاف‌پذیری بالاتری هنگام تغییر تقاضای داده ارائه می‌دهد. به عنوان مثال، به اپراتورها اجازه می‌دهد تا نسبت downlink/uplink را مطابق با تقاضا تغییر دهند.

همچنین در بعضی نقاط از کشور، پوشش‌دهی FDD از TDD بیشتر است. بهتر است قبل از خرید اینترنت پرسرعت از شرکت ارائه دهنده اینترنت راهنمایی و مشاوره بخواهید تا انتخاب از بین FD-LTE و TD-LTE را برای شما آسان کنند.

این نکته هم در نظر داشته باشید، شرکت‌های ارائه دهنده اینترنت پرسرعت می‌توانند از دکل‌های مخابراتی (BTS) دیگر شرکت‌ها استفاده کنند تا وسعت بیشتری را برای ارائه خدمات اینترنت پوشش دهند. البته این موضوع به این شرط است که شرکت‌ها برای استفاده از دکل‌ها قرارداد داشته باشند.
به عنوان مثال شرکت مبناتلکام (گسترش ارتباطات مبنا) با داشتن بیشترین پاپ‌سایت (دکل)، بیشترین پوشش‌دهی اینترنت TDLTE را در کشور دارد.

حال که با انواع سیم کارت LTE و فرکانس‌های آن آشنا شدید، وقت آشنایی با انواع مودم‌های اینترنت پرسرعت LTE است.

انواع مودم اینترنت td-lte

انواع مودم اینترنت TD-LTE

 مدل‌های بسیار زیادی از مودم‌های اینترنت TDLTE در بازار وجود دارد که شاید تشخیص اینکه کدام مدل برای شما مناسب‌تر است را کار دشواری کند. از این‌رو، در ادامه مطلب، قصد داریم برخی از انواع مودم‌های اینترنت TDLTE را معرفی کنیم.

مودم TFi۶۰ – S۱:

این مودم یکی از پرطرفدارترین مودم های اینترنت TDLTE است. قابلیت اتصال چند پورت، پشتیبانی از باند ۲.۴ و ۵ گیگاهرتز و قابلیت اتصال ۳۲ کاربر به صورت همزمان را دارد.

در صورت ارائه سرعت بالا، این مودم سرعت دانلود تا ۳۰۰Mbs و سرعت آپلود تا ۱۵۰Mbs را پشتیبانی می‌کند. این بدین معناست که شما به خاطر پشتیبانی از سرعت‌های بالا که احتمالا در آینده میسر می‌شود، نیازی به تعویض مودم ندارید.

همچنین مودم TFi۶۰-S۱ از فناوری MIMO۴X۴ پشتیبانی می‌کند که می‌تواند باعث افزایش سرعت شود. این تکنولوژی برای گیمرها اهمیت زیادی دارد.

مودم TFi۶۰ – G۱:

مودم G۱ هم یکی دیگر از مودم‌های پرطرفدار بازار است که تمام قابلیت‌های مودم S۱ را دارد. یک از تفاوت‌های میان این دو مودم اینترنت lte در تعداد پورت است. مودم TFi۶۰-G۱ فقط یک درگاه کابل LAN دارد. این دو مودم تفاوت دیگری که دارند در ظاهر آن‌هاست که برای انتخاب بین این دو، سلیقه شخصی افراد دخیل است

اگر می‌خواهید با انواع مودم TDLTE و تاثیر آن بر سرعت اینترنت آشنا شوید، کلیک کنید.

مودم ZTE MF۸۸۰:

اولین نسل مودم ۴G از سری مودم ZTE است. یکی از ویژگی‌های اصلی این مودم، این است که اتصال‌دهنده آنتن‌های خارجی MIMO را ندارد. از طرف دیگر، بدنه مودم ۴G کمی بزرگ‌تر از مودم ۳G است.

ZTE MF۸۸۰ به عنوان یک مودم LTE دو حالته ۴G، می‌تواند از باند ۲۰ و باند ۷ (۸۰۰/۲۶۰۰ مگاهرتز) ۴G FDD و باند ۳۸ و ۴۰ (۲۳۰۰/۲۶۰۰ مگاهرتز) TD-LTE پشتیبانی کند. در واقع، باند ۷ و باند ۲۰، دو طیف محبوب در کشورهای اروپایی و دو باند TDD رایج‌ترین پهنای باند در سراسر جهان‌اند که باعث شده مودم ZTE MF۸۸۰ ۴G به یکی از محبوب‌ترین دانگل‌های ۴G تبدیل شود.

مودم ZTE MF۸۲۵:

مدل معمولی برای نسل دوم مودم‌های ZTE ۴G است. بر اساس بهینه‌سازی و بهبود سخت‌افزار و سیستم‌عامل، ZTE نسبت به نسل‌های قبلی خود بسیار باریک‌تر است و به اندازه ZTE MF۸۸۰ نیست. در این مودم برای تحقق انتقال MIMO، دو کانکتور آنتن خارجی در MF۸۲۵ موجود است.

از طرف دیگر، علاوه بر باند TDD ۳۸ و ۴۰ (۲۳۰۰/۲۶۰۰ مگاهرتز)، ZTE MF۸۲۵ از باندهای FDD بیشتری پشتیبانی می‌کند، از جمله باندهای ۲۰، ۳، ۱ و باند ۷ (۸۰۰/۱۸۰۰/۲۱۰۰/۲۶۰۰ مگاهرتز).

مودم مدل ZW۱۰۱:


این مودم ۴G نیز از مودم‌های outdoor است که قدرت سیگنال و آنتن دهی بالایی دارد و عملکرد آن در فضای بیرونی و در برابر شرایط جوی مختلف، قدرتمند است. همچنین مسافت زیادی را در ارائه خدمات اینترنتی پوشش می‌دهد.

مودم TD LTE L۴۴۳:

مودم indoor تی‌دی l۴۴۳، با دو نوع اتصال بی‌سیم و با سیم، از مودم‌های td lte است که از شبکه‌های ۴G و ۳G با امکان میزبانی از چندین شبکه وایفای به صورت هم‌زمان پشتیبانی می‌کند.

معرفی و فرق مودم outdoor و Indoor

معرفی و فرق مودم outdoor و Indoor

مودم‌های indoor و outdoor، هر دو به عنوان راه‌حلی برای اتصال و دریافت خدمات از بهترین اینترنت TD LTEمورد استفاده کاربران قرار می‌گیرند.

مودم‌های بیرونی یا Outdoor Modem با داشتن قدرت آنتن دهی بالا، سیگنال بی‌نظیری برای مسافت‌های طولانی ایجاد کرده و به دور از هر گونه اختلال احتمالی در شرایط آب و هوایی نامساعد، سیگنال‌های با کیفیتی دریافت می‌کنند. همچنین این مودم‌ها، اتصالات بهتری به نزدیک‌ترین برج تلفن همراه ارائه می‌دهند.
مودم‌های outdoor برای اماکنی که آلودگی فرکانس بالایی دارند یا به دلیل موقعیت جغرافیایی و بافت شهری که امکان مسدود کردن یا تداخل در ارسال و دریافت سیگنال را دارند به کار می‌آید. به بیان دیگر، منازل و یا شرکت‌هایی که بین ساختمان‌های بلند محاصره شده‌اند، بهتر است از مودم‌های outdoor استفاده کنند.
البته این این مودم های TDLTE نیاز به سیم کشی به داخل ساختمان و یک روتر یا مودم دارند تا بتواند به دستگاه‌های مختلف متصل شوند.

از طرف دیگر، مودم‌های داخلی، پورت USB برای اتصال دستگاه‌های تلفن همراه و درگاه‌های اترنت برای اتصال سیمی دستگاه‌های مورد نیاز، ارائه می‌کنند.

محدوده وای فای مودم‌های داخلی یا indoor با اینکه بسیار کمتر از مودم‌های پشت‌بام یا همان outdoor است، اما برای بسیاری از کاربردها، کارایی لازم را دارند.

البته، برای گرفتن بهترین نتیجه، بهتر است از هر دو مودم داخلی و بیرونی استفاده کنید؛ چرا که خروجی داده بی‌نظیری را به همراه تمام مزایای مودم‌های داخلی و بیرونی خواهید داشت.

مشاغلی می‌توانند از اینترنت td lte استفاده کنند

چه مشاغلی می‌توانند از اینترنت TDLTE استفاده کنند؟

اینترنت TDLTE، به سبب سرعت بالا، هزینه مقرون‌به‌صرفه و سایر ویژگی‌های کلیدی که در این مقاله به آن اشاره کردیم، تقریباً در هر صنعت و پیشه‌ای استفاده می‌شود.

این فناوری، عموماً در شهرهای هوشمند برای ایجاد زیرساخت اینترنتی برای روشنایی خیابان‌ها، فضاهای عمومی و ایستگاه‌های شارژ ماشین‌های الکتریکی و سیستم‌های پرسرعت که سیگنال‌های ترافیکی را برای کنترل ترافیک تطبیقی در زمان واقعی به هم متصل می‌کنند، مورد استفاده قرار می‌گیرد.

همچنین با توجه به اینکه مودم های TDLTE تا ۳۲ کاربر را پشتیبانی می‌کنند تعدادی از کسب و کارها و شرکت‌های کوچک و متوسط نیز به استفاده از این سرویس روی آورده‌اند و بر محدودیت‌های اینترنت‌های کابلی نظیر ADSL فائق آمده‌اند. 

مطب‌ها و داروخانه‌ها نیز از جمله مکان‌هایی هستند که به دلیل ارتباط با سیستم‌های اطلاعاتی بزرگ و سیستم‌های نوبت‌دهی، سعی در استفاده از این نوع سرویس اینترنتی دارند.

مشاغل مرتبط به کامپیوتر و فناوری اطلاعات مانند کافی‌نت‌ها، تولیدکنندگان محتوا، فریلنسرها، برگزارکنندگان کلاس‌های آنلاین و موارد مشابه نیز از جمله مصرف‌کنندگان اینترنت TDLTE هستند.

بسیاری از فایل‌های چندرسانه‌ای برای بخش اخبار و رسانه، کمک‌آموزشی، کتاب برای دانش‌آموزان، نرم‌افزار و ابزارهای دیگر برای حرفه‌ای‌ها، بازی‌های با حجم بالا، اپلیکیشن‌های موبایل و بسیاری موارد دیگر، از جمله فایل‌های بزرگی هستند که معمولاً توسط کاربران از طریق اینترنت TDLTE رد و بدل می‌شوند.

و در نهایت، سایر مشاغل نیز مانند دفاتر مهندسی و وکالت، سالن‌های زیبایی، مغازه‌داران، گیم‌نت‌ها، کافی‌شاپ‌ها، رستوران‌ها و حتی گیمرهای حرفه‌ای و مواردی از این دست، توجه ویژه‌ای به استفاده از اینترنت نسل چهارم TD-LTE دارند.

بطور کلی به دلیل مزایایی نظیر عدم وابستگی به تلفن ثابت، امکان جابه‌جایی و تغییر آدرس برای استفاده مجدد از سرویس TD، نصب و راه‌اندازی آسان و سریع و مزایای متعدد دیگری که در بالاتر به آن اشاره شد مشاغل و کسب‌وکارهای گوناگونی از سرویس TDLTE استقبال کرده‌اند.

مقایسه مدت زمان راه‌اندازی اینترنت TDLTE با اینترنت DSL 

از مزیت‌های مهم اینترنت TDLTE، این است که این فناوری مستقل از خط تلفن ثابت بوده و نیاز به مدت زمان طولانی برای پیکربندی ندارد. کاربرانی که قصد استفاده از سرویس TDLTE برای اتصال به شبکه اینترنتی و دسترسی به محتوای آن را دارند، تنها کافی است یک سیم‌کارت و مودم TDLTE که از طرف شرکت ارائه‌دهنده خدمات اینترنتی عرضه می‌شود، تهیه کنند. سپس به وسیله کلمه عبوری که برای اتصال به سیستم وای فای سرویس اینترنت TDLTE به کاربر تخصیص داده می‌شود و با متصل کردن مودم به کابل برق، بلافاصله می‌توان از ترافیک بسته خریداری شده استفاده کرد. در واقع به محض دریافت مودم می‌توانید از سرویس اینترنت TD LTE خود استفاده نمایید.

این در حالی است که برای راه‌اندازی یک سرویس dsl، مراحل زیادی توسط کارشناس مخابرات بایستی برای اتصال کابل‌ها و کانفیگ مودم انجام شود تا در نهایت بتوانید به اینترنت دسترسی داشته باشید. میانگین زمان انتظار برای راه اندازی و فعالسازی سرویس ADSL یک هفته کاری است.

بهترین اینترنت خانگی، خرید اینترنت TDLTE

آیا بهترین اینترنت خانگی، خرید اینترنت TDLTE است؟

خرید اینترنت TD LTE به عنوان سریع‌ترین و گسترده‌ترین شبکه مخابراتی بی‌سیم، بهبود عملکرد قابل توجهی را نسبت به نسل‌های قبلی ارائه می‌کند.

این فناوری با سرعت دانلود ۸۰ مگابیت در ثانیه، دسترسی سریع‌تر به محتوا و برنامه‌های آنلاین را از خانه امکان‌پذیر می‌کند. سرعت دانلود و آپلود سریع‌تر، ما را قادر می‌سازد تا حجم زیادی از داده‌ها را بین کاربران انتقال دهیم. از طرف دیگر، کاهش زمان تأخیر(پینگ پایین)، سبب می‌شود تا زمان کمتری برای بارگیری صفحات وب، پشتیبان گیری از داده‌ها در فضای ابری و دسترسی از راه دور به فایل‌ها صرف کنیم.

همچنین به دلیل وابسته شدن بیش از حد کاربران به برقراری اتصالات آنلاین برای انجام بسیاری از کارها، از تماشای کلیپ‌های آموزشی و ویدئویی گرفته تا نرم‌افزار کنفرانس ویدیویی و بررسی شبکه‌های اجتماعی، اغلب نیاز به یک اینترنت پرسرعت احساس می‌شود.

عامل دیگر ترجیح اینترنت TD-LTE، این است که با استفاده از این سرویس، کاربران می‌توانند عمر باتری گوشی‌های هوشمند خود را افزایش دهند؛ چرا که این فناوری نسبت به نسل‌های قبلی، انرژی کمتری مصرف می‌کند.

بنابراین، با استفاده از اینترنت TDLTE می‌توان تجربه خوبی در زمینه انتقال اطلاعات، جستجوی اطلاعات در اینترنت، انجام پرداخت‌های آنلاین، امور مالی و بانکی در اینترنت، سرگرمی، بازی یا حتی خرید آنلاین از طریق اینترنت به دست آورد.

در مقاله‌ای کوتاه و مجزا مهم‌ترین نکات را برای خرید بهترین اینترنت TDLTE را آورده‌ایم. شما می‌توانید با کلیک بر روی راهنمای خرید اینترنت td lte و مقایسه آن با دیگر سرویس‌ها این مقاله را مطالعه کنید.

آیا اینترنت TDLTE مناسب بازی آنلاین / گیمینگ حرفه‌ای است؟ 

هیچ چیزی مانند بازی‌های رایانه‌ای آنلاین، نیاز به اتصالات اینترنتی با کیفیت را نمایان نمی‌کند. اگر می‌خواهید جدیدترین بازی‌ها را بدون مشکل قطعی و در بستر وب انجام دهید، قطعاً به بهترین اینترنت TD LTEبرای گیم نیاز دارید. چرا که بازی‌های چند نفره آنلاین، بسیاری از پهنای باند و سرعت اینترنت شما را درگیر می‌کند که می‌تواند روی تجربه شما از انجام بازی تأثیر بگذارد.

در واقع، بزرگ‌ترین چالش برای حفظ گیم‌پلی آنلاین کاربران، به حداقل رساندن زمان تأخیری است که طول می‌کشد تا سیگنال از دستگاه شما به مکان دیگری، معمولاً یک سرور راه دور، برسد. گاهی اوقات به این نرخ پینگ نیز گفته می‌شود، زیرا شما می‌توانید با ارسال یک پینگ اطلاعات و محاسبه مدت زمان بازگشت، تأخیر خود را آزمایش کنید.

بر خلاف مشکلات پایداری، مشکلات تأخیر را نمی‌توان به سادگی با دانلود سریع‌تر حل کرد. در این حالت، خرید بهترین اینترنت TDLTE می‌تواند چاره کار باشد.

اما بهترین اینترنت TD-LTE کدام است؟

در واقع، یک اتصال اینترنتی خوب به مراتب بیشتر از سرعت اینترنت مهم است. در این مورد، اینترنت TD LTE، قطعاً می‌تواند همه چیزهایی را که از یک اینترنت خوب برای بازی‌های ویدیویی آنلاین خود نیاز دارید، از سرعت دانلود گرفته تا زمان تأخیر و محدودیت داده، برای شما فراهم کند.

خرید اینترنت پرسرعت خانگی بدون خط تلفن

اینترنت TD LTE، به عنوان یکی از پرسرعت‌ترین شبکه‌های اینترنتی، محبوبیت زیادی در میان کاربران خانگی پیدا کرده است. این فناوری بدون نیاز به خط تلفن، امکان برقراری ارتباط با فضای مجازی و اینترنت را فراهم می‌کند و برای بسیاری از کارها از وب گردی گرفته تا امور بانکی و جستجوی مقالات یا تماشای فیلم و غیره کاربرد مطلوبی دارد.

در خیلی از مناطق به دلیل محدودیت‌های مخابراتی امکان ارائه اینترنت ثابت نیست؛ همچنین امکان دارد خطوط تلفن قدیمی بوده یا نویز زیادی داشته باشد که دچار اختلال در سرعت اینترنت می‌شود. از طرفی دیگر هنوز در برخی مناطق یا محل‌ها سیم کشی تلفن انجام نشده است، در این حالت بهترین انتخاب، خرید اینترنت TD-LTE است.

در نهایت، چیزی که اهمیت دارد، تطابق نیازها و بودجه‌تان برای خرید اینترنت پرسرعت TDLTE است. این سرویس نسل چهار به دلیل در بر گرفتن طیف وسیعی از ویژگی‌ها و قیمت‌ها، انتخاب‌های فراوانی متناسب با نیاز شما فراهم می‌کند؛ بنابراین مهم است که بهترین گزینه را از میان بسته‌های اینترنتی پیدا کنید.

راهنمای خرید اینترنت tdlte

نحوه خرید اینترنت TD LTE

برای خرید اینترنت TD LTE یا همان اینترنت بدون خط تلفن، لازم است تا با مراجعه به سایت‌های ارائه‌دهنده خدمات اینترنتی مانند مبناتلکام، نسبت به تهیه سیم‌کارت و مودم TDLTE مورد نظرتان اقدام کنید. در این مرحله، توجه به سرعت اتصال، نحوه عملکرد، میزان ثبات و پایداری، زمان پینگ و پشتیبانی، اهمیت پیدا می‌کند.

سعی کنید سرویس اینترنتی که متناسب با نیازتان است را انتخاب کنید و به دنبال قیمت‌های ارزان نباشید؛ چرا که ارزان‌ترین گزینه برای خرید اینترنت، همیشه بهترین گزینه نیست. در این صورت ممکن است با مشکلات پهنای باند یا کندی سرعت و قطعی اینترنت و همچنین عدم پشتیبانی مناسب مواجه شوید که تجربه خوبی برای شما به ارمغان نخواهد آورد.

در نهایت، پس از خرید سیم‌کارت و مودم TDLTE، می‌توانید از بین بسته‌های متنوع سرویس اینترنت بدون تلفن ثابت TDLTE، یکی را انتخاب و تهیه کنید.

اگر در مورد نحوه انتخاب یا نحوه خرید اینترنت TD LTE به عنوان اینترنت پرسرعت خانگی بدون خط تلفن، سوال دارید، کارشناسان مبناتلکام پاسخگوی سوالات شما در این زمینه هستند و شما را در طول فرایند تهیه اینترنت، کاملاً همراهی می‌کنند.

فقط کافیست با شماره ۱۵۳۳ تماس بگیرید و از کارشناسان ما در ۷ روز هفته و ۲۴ ساعت شبانه روز مشاوره رایگان دریافت کنید. یا فرم تماس را در لینک زیر پر کنید تا کمتر از ۲۴ ساعت با شما تماس گرفته شود.
تکمیل فرم تماس اینترنت TDLTE

جمع‌بندی

در جامعه امروزی، مطمئناً تعاملات رسانه‌های اجتماعی، تماشای ویدئو کلیپ‌ها، بازی‌های آنلاین و استفاده از تلفن‌های هوشمند، باعث شده است تا مصرف داده برای مصرف‌کننده، بیش از پیش افزایش یابد. این یعنی انتخاب یک سرویس اینترنتی مناسب، می‌تواند تا حدودی مشکلات ارتباطات آنلاین، از جمله کندی سرعت، پینگ بالا، محدوده تحت پوشش اینترنت و قطعی آن را برطرف کند.

همان‌طور که در این مقاله از اینترنت TDLTE چیست خواندید، اینترنت نسل چهارم TDLTE، قطعاً یکی از بهترین انتخاب‌ها در میان سرویس‌های اینترنتی است که در برطرف کردن اکثر نیازهای روزانه کاربران اینترنتی نقش مهمی ایفا می‌کند و همچنان سرعت بسیار بیشتری نسبت به دیگر سرویس‌های اینترنت را دارد.

در صورتی که علاقه به خواندن مقالات آموزشی بیشتری درباره اینترنت و حوزه تکنولوژی دارید، به این لینک سر بزنید

کلیک کنید